En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

Infiltration & Avloppsanläggning Västerås

Vi har utfört installationer av infiltrationssystem &
avlopp i Västerås ända sedan år 1997!

Både regelverket och installationen av en avloppsanläggning såsom en septiktank, sluten tank, minireningsverk eller en trekammarbrunn kan vara relativt komplex. Det finns regler och föreskrifter runt avloppsvatten som gäller alla olika delar av avloppsinstallationen.

Hela vägen från vilken typ av avloppsanläggning som är lämplig för en fastighet till exakt var den kan installeras och vilken typ av markförhållanden som krävs. Vi på Rör & VVS Västerås använder vår erfarenhet och expertis för att säkerställa att avloppssystemen som installeras vid de projekt som vi hanterar överensstämmer med gällande regelverk.

Med mer än 25 års erfarenhet inom installationer av infiltrationssystem och avloppsanläggningar i Västerås med omnejd så är vi otvivelaktigt ett pålitligt val. Vi installerar alla olika slags avloppsanläggningar som trekammarbrunnar, avlopp med sluten tank och minireningsverk.

Oavsett om du har en äldre bostad eller om du nyligen har börjat bygga ett nytt hus så har vi resurserna och den utrustning som krävs för att säkerställa att din avloppsanläggning och infiltration fungerar med högsta effektivitet.

För mer information om installationer av infiltrering för avlopp och avloppsanläggningar i Västerås ring till oss på 021-33 00 43.

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om infiltrationssystem och avloppsinstallationer i Västerås? Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi inom kort.