En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

Rörinstallationer i Västerås

Vi har försett Västerås och närliggande områden med kvalitetstjänster inom VVS ända sedan år 1997!

Har du problem med läckande rör i tvättstugan, badrummet, källaren eller köket? Det är knappas någon nyhet att ett effektivt och pålitligt VVS-system är helt avgörande för en välfungerande bostad. Vi på Rör & VVS Västerås utför både rörinstallationer för nybyggnationer och rörbyten för befintliga bostäder i Västerås med omnejd. Varje enskilt projekt utförs av våra skickliga rörmokare som har över 25 års erfarenhet inom VVS branschen.

Reparationer och installationer av avloppsrör

Det finns ett antal olika aspekter som måste övervägas innan våra rörmokare rekommenderar det bästa tillvägagångssättet för en rörinstallation med nya avloppsrör. Vanligtvis är det faktiskt mer tids- och kostnadseffektivt att laga gamla rörledningar än att utföra en mer omfattande installation med helt nya avloppsrör. Oavsett om du behöver en enkel uppgradering av ditt nuvarande VVS-system eller om du behöver en komplett rörinstallation med helt nya avloppsrör så kan vi på Rör & VVS i Västerås hjälpa dig.

Behöver du installera nya avloppsrör?

Med tanke på hur beroende vi är av en välfungerad avloppsanläggning i våra bostäder så är det viktigt att vi måste säkerställa att avloppssystemet fungerar som det ska. Om du upptäcker ett problem med dina avloppsledningar så är det väldigt viktigt att boka in ett möte med en auktoriserad rörmokare så snabbt som möjligt.

Även små avloppsproblem kan resultera i mer omfattande problem om de inte upptäcks och repareras i tid. Långsamma eller tröga avlopp är ett tydligt tecken på att ditt avloppssystem ej fungerar som de ska. Avloppsrör kan försämras på grund av en rad olika faktorer som exempelvis:

✓ Trädrötter i avlopp
✓ Blockeringar i avloppsrören
✓ Rörläckor / Rörsprickor

Beroende på konfigurationen och kvaliteten på din befintliga avloppsanläggning så kan avloppsvatten från ett trasigt avloppsrör eventuellt läcka in i din dricksvattenförsörjning vilket kan leda till att dricksvattnet förorenas. Detta i sin tur kan leda till allvarliga hälsoproblem för din familj så det är extremt viktigt att alltid vara vaksam och kontakta en rörmokare om du misstänker att något inte står rätt till med fastighetens avloppsrör.

När du anlitar oss på Rör & VVS i Västerås för en rörinstallation eller för rutinmässig rörservice så säkerställer du att arbetet utförs av erfarna VVS experter. Vi åtar oss alla uppdrag inom rörservice, rörbyten, rörreparationer och rörinstallationer i Västerås med omnejd.

Erfarna rörmokare och mycket konkurrenskraftiga priser

Den enkla sanningen är att vissa rörmokare har helt enkelt mer erfarenhet och kompetens än andra vilket innebär att de kan utföra jobbet både betydligt bättre och snabbare. Vi på Rör & VVS Västerås är lokala VVS-experter med över 25 års erfarenhet vilket säkerställer att jobbet kommer att utföras enligt bästa möjliga branschstandard och till ett mycket svårslaget pris.

Hur som helst så bör du inte chansa när du väljer en rörmokare för rörbyten, rörreparationer och rörinstallationer i Västerås. Vi hoppas såklart att valet faller på oss. Om inte så önskar vi dig lycka till och hoppas att du överväger oss vid ett annat tillfälle i stället.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig med allt inom rörinstallationer, rörbyten, rörreparationer och rörservice i Västerås, kontakta oss på 021-33 00 43.

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om VVS och rörinstallationer i Västerås? Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi inom kort.