En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

VVS installationer Västerås

VVS installationer i badrum, kök & tvättstugor!

För nya VVS installationer och uppgraderingar av befintlig utrustning så erbjuder vi på Rör & VVS Västerås ett komplett utbud av högkvalitativa tjänster. Våra erfarna rörmokare är väl rustade för att hantera alla olika slags VVS installationer oavsett omfattning eller svårighetsgrad.

Vi kan hjälpa dig med allt inom VVS installationer för både badrum, kök och tvättstugor, inklusive:

✓ Handfat och kranar
✓ Badkar och duschar
✓ Toalettinstallationer
✓ Spa
✓ Jacuzzi
✓ Bastuaggregat
✓ Uppvärmda handduksskenor
✓ Tvättmaskinsinstallationer
✓ Installationer av torktumlare
✓ Diskmaskinsinstallationer
✓ Kyl och frysinstallationer

Installationer av nya köksblandare och badkarsblandare

Kranar används varje dag vilket innebär att de slits sönder med tiden. Ibland är enkla reparationer möjliga, men andra gånger är det faktiskt mer kostnadseffektivt att bara byta ut dem. Ring gärna oss på 021-33 00 43 om dina läckande, korroderade eller föråldrade kranar behöver uppdateras. Vi installerar en mängd olika typer av kranar och blandare till mycket bra priser.

Installationer av dusch och badkar i Västerås

Om ditt badkar, dusch eller duschmunstycke ser gammalt och slitet ut kan det vara dags att installera nya armaturer. Vi samarbetar med flertalet leverantörer vilket innebär att vi snabbt kan presentera olika designförslag som vi saluför till mycket bra priser. Oavsett dina behov och önskemål gällande VVS installationer i Västerås kan du lita på våra skickliga rörmokare.

Kontakta gärna oss redan idag på 021-33 00 43 om du har några frågor eller för att snabbt erhålla en prisuppskattning för ditt nästa projekt.

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om VVS installationer i badrum, kök & tvättstugor i Västerås? Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi inom kort.