En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

Rörmokare Hökåsen

Experttjänster inom rörmokeri & VVS i Hökåsen ända sedan år 1997!

Varmt välkommen till oss på Rör & VVS Västerås AB – din pålitliga partner för allt inom rörmokeri- och VVS i Hökåsen och Västerås med omnejd! Vi tillhandahåller högkvalitativa rörmokeri- och VVS tjänster för både privatpersoner och företag i Hökåsen och närliggande områden. Oavsett om du behöver hjälp med exempelvis en rörinstallation, avloppssystem, service av VVS-utrustning eller någon annan VVS-tjänst, är vi redo att hjälpa dig.

Vad skiljer oss från andra rörmokare inom VVS branschen?

Erfarna rörmokare – för det första har vi ett erfaret team av skickliga och certifierade rörmokare och VVS-tekniker med över 25 års erfarenhet inom branschen. Våra rörmokare har omfattande expertis och är väl rustade för att hantera i princip alla jobb inom rörmokeri- och vvs.

Professionella och pålitliga rörmokare – vi förstår verkligen vikten av att alltid leverera en professionell och pålitlig service till våra kunder. På grund av detta erbjuder vi snabba och effektiva lösningar utan att kompromissa på kvaliteten. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och därmed säkerställa att de får en 5-stjärning kundupplevelse.

Flexibla rörmokare – vi är också medvetna om att varje kund har unika behov och krav. Därför erbjuder vi flexibla lösningar som kan anpassas efter din specifika situation. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ger dig råd och vägledning för att säkerställa att vi uppfyller dina förväntningar på bästa möjliga sätt.

Bästa möjliga kvalitetsstandard – kvalitet är helt avgörande inom rörmokeri och vvs för att uppnå hållbara och långsiktiga resultat. Vi säkerställer alltid att våra vvs-arbeten ligger på absolut högsta nivå inom branschen.

Så om du letar efter pålitliga och professionella rörmokare i Hökåsen, kontakta gärna oss på Rör & VVS Västerås på 021-33 00 43, eller alternativt till 070-521 37 02.


Se Våra Google Recensioner!

N G
N G
2022-06-08
Enkelt att få kontakt. Professionellt bemötande. Kompetenta tekniker. Bra kommunikation.
Annika Söderholm
Annika Söderholm
2022-02-13
Kunnig och trevlig personal
elias asghari
elias asghari
2021-07-18
Väldig snabb service

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om VVS & Rörmokeri i Hökåsen? Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi så fort som möjligt.