En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

Rörmokare Tillberga

#1 inom rörmokeri och VVS i Tillberga ända sedan år 1997!

Välkommen till oss på Rör & VVS Västerås AB! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa rörmokeri- och VVS tjänster till alla våra kunder i Västerås och Tillberga med omnejd. Oavsett om du behöver hjälp med reparationer, VVS installationer eller VVS-service, är vi här för att lösa dina problem snabbt och effektivt.

Vi har stor förståelse för att problem med VVS-system kan vara extremt frustrerande och orsaka obehag i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför strävar vi alltid efter att vara snabba, pålitliga och professionella vilket är något som verkligen uppskattas av våra kunder. Oavsett om det handlar om en läckande kran, ett stopp i avloppet eller en VVS-installation kan du lita på att våra rörmokare har kunskapen och erfarenheten som krävs för att lösa uppgiften.

VVS service i Tillberga

Vi tillhandahåller även regelbunden VVS-service och underhåll för att säkerställa att ditt VVS-system fungerar så smidigt och effektivt som möjligt. Genom att förebygga problem kan vi hjälpa dig att undvika kostsamma reparationer i framtiden och därmed förlänga livslängden på ditt VVS-system. När du väljer oss på Rör & VVS Västerås kan du vara säker på att du får en kostnadseffektiv lösning av högsta kvalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på vår service och utförande.

Kontakta gärna oss på 021-33 00 43, eller på 070-521 37 02 för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för dina rörmokeri- och VVS-projekt. Vi är redo att hjälpa dig så snabbt som möjligt.


Se Våra Google Recensioner!

N G
N G
2022-06-08
Enkelt att få kontakt. Professionellt bemötande. Kompetenta tekniker. Bra kommunikation.
Annika Söderholm
Annika Söderholm
2022-02-13
Kunnig och trevlig personal
elias asghari
elias asghari
2021-07-18
Väldig snabb service

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om VVS & Rörmokeri i Tillberga? Fyll i formuläret nedanför så hanterar vi ditt ärende så fort som möjligt.