En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

VVS Service Västerås

Kvalitetstjänster inom VVS & Rörmokeri ända sedan år 1997!

Varmt välkommen till oss på Rör & VVS Västerås! Vi är ett auktoriserat VVS företag som utför allt inom VVS till alla våra kunder i Västerås och närliggande områden. Med över 25 års erfarenhet inom rörmokeri och VVS i Västerås är vi ett säkert och pålitligt val.

Att ständigt leverera våra VVS-arbeten på absolut högsta nivå är inga som helst konstigheter för oss, utan snarare en väldigt god vana. Oavsett om ditt ärende gäller VVS service, eller kanske ett reparations- eller installationsjobb så kan du känna dig trygg med att våra erfarna och auktoriserade rörmokare kommer att lösa uppgiften snabbt och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

VVS Service är en absolut nyckelfaktor för ditt VVS system

Regelbunden VVS service är helt avgörande för att förlänga livslängden på fastighetens VVS system. Genom att du anlitar oss för kontinuerlig VVS service så kommer du att undvika att det uppstår nödsituationer. Faktum är att genom vår effektiva VVS service i Västerås har vi hjälpt åtskilliga kunder att spara mycket pengar som annars hade spenderats på onödiga och kostsamma VVS reparationer.

Vår VVS service omfattar grundliga inspektioner, rengöring och byten av olika delar i fastighetens VVS system. Vi erbjuder även VVS reparationer och VVS installationer av vitvaror i badrum, kök och tvättstuga. Vi tillhandahåller allt som du kan förvänta dig av en seriös rörmokare och faktiskt även mer än så.

Den enkla sanningen är att VVS- och rörmokeri är ett komplext hantverk som kräver många års erfarenhet att bemästra. Med vår långa erfarenhet inom branschen så kan du känna dig fullkomligt trygg med att du väljer en av de absolut bästa inom VVS i Västerås om du ger uppdraget till oss.

För mer information om våra tjänster inom rörmokeri och VVS i Västerås, kontakta oss på 021-33 00 43.

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om VVS service i Västerås? Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi inom kort.