En rörmokare monterar ett handfat i ett badrum.

Rörmokare Barkarö

#1 inom rörmokeri & VVS i Barkarö ända sedan år 1997!

Letar du efter pålitliga experter inom rörmokeri och VVS i Barkarö? Då har du kommit rätt! Vi på Rör & VVS Västerås AB är här för att hjälpa dig med alla dina VVS-behov i Barkarö och Västerås med omnejd. Vi förfogar över skickliga rörmokare med många års erfarenhet inom rörmokeri- och VVS branschen. Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av VVS-tjänster, inklusive installationer och reparationer av rörledningar, avloppssystem, VVS-armaturer, varmvattenberedare och mycket mer.

När du väljer oss kan du tryggt lita på att du får högkvalitativt arbete utfört med noggrannhet och professionalism. Vi är stolta över att erbjuda snabb service och att vara punktliga för att minimera avbrott i din vardag. Vårt företag har byggt upp ett gott rykte om att alltid vara professionella och pålitliga. Vi lägger stor vikt på att alltid hålla vad vi lovar och att leverera våra VVS arbeten inom avtalad tid och budget.

För att boka in oss, eller om du har några frågor, ring till 021-33 00 43, eller alternativt till 070-521 37 02. Vi är redo att svara på dina frågor och även för att leverera den bästa tjänsten inom rörmokeri och VVS i Barkarö.


Se Våra Google Recensioner!

N G
N G
2022-06-08
Enkelt att få kontakt. Professionellt bemötande. Kompetenta tekniker. Bra kommunikation.
Annika Söderholm
Annika Söderholm
2022-02-13
Kunnig och trevlig personal
elias asghari
elias asghari
2021-07-18
Väldig snabb service

Certifierade av Kvalitetspartner & Auktoriserad VVS-firma

Auktoriserat VVS-Företag

Har du några frågor om VVS & Rörmokeri i Barkarö? Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi inom kort.